top of page
Tuinunits 

Wooncontainers en kantoorcontainers in Riemst, Limburg

down.png

Buitengewone tuinunits 

Nieuw bij Mc schrijn-dakwerken: tuinunits, volledig op maat gemaakt naar de wens van de klant. Tuinunits zijn gezellige en comfortabele wooncontainers of kantoorcontainers die ongeacht het weer het leven binnen naar buiten brengen, extra ruimte en privacy creëren. Wat u ook voor ogen heeft, als ervaren schrijnwerkers boordevol passie en inspiratie denken we graag met u mee, in & out of the box!

Buitengewone tuinunits 

Als u het kunt dromen, kunnen wij het maken!

Onze tuinunits worden volledig in houtskeletbouw gebouwd en voldoen aan de huidige isolatienormen. Zowel de vloer en de muren als het dak zijn dus perfect geïsoleerd. De buitenkant van uw tuinunit behandelen we bovendien tegen weersinvloeden zodat hij mooi blijft voor lange tijd. We gaan geen uitdaging uit de weg en maken er iets super moois van, een plek om dag in dag uit volop van te genieten. 

Tuinunits

Eindeloos veel mogelijkheden

KANTOORCONTAINER: DE PERFECTE UPGRADE VAN WORK SPACE
U werkt van thuis uit, maar hebt ruimte te kort of u wilt uw werkplek vergroenen. Een kantoorunit: da’s pas een balans tussen werk en privé! Om van het ultrakorte werkverkeer nog maar te zwijgen. Wij creëren alle ruimte voor meer productiviteit en creativiteit, waar werk en rust samenkomen met zicht op eigen tuin. 

EEN MAN CAVE: HET ULTIEME TOEVLUCHTSOORD
Een eigen plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress zonder de deur uit te moeten, te genieten van een hobby of een ruimte waar u eens ongestoord een feestje kunt geven of naar tv kunt kijken, een sportkamer met pooltafel en dartbord of een eigen muziekstudio,… u kunt het zo gek niet bedenken of wij realiseren uw gedroomde man cave! 

​EEN BUITENKEUKEN WAAR U NOOIT GENOEG VAN KRIJGT
U snakt naar een prachtige buitenkeuken om elk weer en ieder seizoen gezellig te kokkerellen, met alles binnen handbereik. Een buitenkeuken bezorgt u en uw gasten keer op keer een bijzondere buitenervaring. Dit wordt de favoriete ontmoetingsplaats met lekker eten voor familie en vrienden en dat gewoon in eigen tuin! 

SPEELRUIMTE: KINDEREN TOEGELATEN
Extra speelruimte voor computer- of gezelschapsspelletjes, tv, tafeltennis of welk plezier dan ook? Fun verzekerd in een tuinunit, gemaakt voor uren speelplezier door weer en wind. Niet alleen kleine en grotere kinderen zijn trouwens fan van deze speelkamer in eigen tuin, ook ouders gaan overstag met meer (gemoeds)rust, omdat de kinderen gelukkig en veilig zitten.

EEN POOLHOUSE MET EEN ZEE AAN RUIMTE
U wenst een spetterende poolhouse aan uw zwembad, om voor of na een zwempartij te chillen en/of spullen praktisch op te bergen. Met een tuinunit als poolhouse beleeft u echt vakantie in eigen tuin. Genieten geblazen.

EEN ZORGUNIT VOOR (GROOT)OUDER
Een tuinunit kan ook een heel andere invulling krijgen. Zo denkt u misschien na over een verblijf voor uw ouder(s) of grootouder(s), waarbij u hen dicht bij u kunt houden op hun oude dag, ze tijd kunnen doorbrengen met de kinderen en iedereen toch ook alle ademruimte en privacy heeft. Dan is een zorgunit een droom van een oplossing!

Tuinunits 

SLUIT DE DEUR ACHTER U EN STAP EEN RUIMTE BINNEN DIE HELEMAAL VAN U IS. CONTACTEER ONS OM UW GEDROOMDE TUINUNIT VOLLEDIG OP MAAT TE REALISEREN!

bottom of page