top of page

Het perfecte dak dankzij Mc schrijn-dakwerken

Alle dakwerken in de omgeving van Riemst, Tongeren, Bilzen (Limburg)

Mc schrijn-dakwerken in Riemst staat garant voor een perfect dak. Of het nu gaat om een dakherstelling of een nieuwe dakbedekking, wij hebben oog voor detail. Dakramen, schouwen en dakkapellen worden netjes uitgewerkt. Wij verzorgen ook de goten en afvoerbuizen. Zo nodig werken wij samen met andere aannemers, bijvoorbeeld door het dak optimaal in te richten voor de plaatsing van zonnepanelen. Onder onze klanten bevinden zich zowel bedrijven als particulieren. Wij aanvaarden zowel kleine als grote opdrachten in de omgeving van Riemst, Tongeren, Bilzen,...

dakwerken

Gespecialiseerd in EPDM-daken

Mc schrijn-dakwerken voert dakwerken uit aan zowel platte als hellende daken. Het betreft zowel de plaatsing als de vervanging van uw dak. Daarnaast voeren we ook dakherstellingen uit, bijvoorbeeld na stormschade. We zijn gespecialiseerd in platte EPDM-daken, maar ook andere daken houden voor ons geen geheimen in. Hierbij adviseren we u graag en werken we met diverse materialen, zoals pannen en leien. Uiteraard bespreken we vooraf het een en ander en zorgen we ervoor dat uw dakbedekking helemaal aansluit bij de stijl van uw woning. Wij garanderen steeds een volledig wind- en waterdicht dak. Een perfecte afwerking is waarin wij van onze concurrenten verschillen.

Uw flexibele dakwerker in Riemst

Wij van Mc schrijn-dakwerken luisteren steeds naar uw wensen en bespreken met u de verschillende mogelijkheden. Hierbij stellen we ons flexibel op en zijn we thuis in verschillende stijlen, ongeacht of u met uw dak een moderne of landelijke uitstraling wilt bekomen. Daarnaast zijn we zo nodig razendsnel ter plekke, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van dakherstellingen. Telefoneer ons bij spoedherstellingen.

KIES DE PERFECTE DAKBEDEKKING VOOR UW WONING OF BEDRIJF. CONTACTEER NU MC SCHRIJN-DAKWERKEN IN RIEMST VOOR MEER INFORMATIE.EN GEVELBEKLEDING.

bottom of page