Uw woning krijgt een klassevolle uitstraling met mooi schrijnwerk

Contacteer ons

Mc schrijn-dakwerken voor binnen- en buitenschrijnwerk

Met stijlvolle schrijnwerken geeft u uw woning meer cachet. Bij Mc schrijn-dakwerken kunt u terecht voor alle projecten, zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ingebouwde kast, een stijlvolle keuken of op maat gemaakte badkamermeubelen. U kiest zelf het soort hout, de stijl en de afwerking. Wij realiseren zowel klassiek als modern schrijnwerk voor binnen en buiten. Denkt u aan een carport of een terrasoverkapping? Of liever een buitenkeuken, een houten veranda of een tuinkantoor? Wij geven u uitgebreid advies en komen dit graag voor u realiseren.

  • Schrijnwerk voor binnen en buiten

  • Verschillende stijlen en houtsoorten

  • Afwerking volgens uw wensen

  • Steeds op maat

Kies voor het kwalitatief schrijnwerk van Mc schrijn-dakwerken

Als ervaren schrijnwerker weet zaakvoerder Christophe dat kwaliteit belangrijk is. Hout is duurzaam en heeft een warme uitstraling. U zult hier heel lang van genieten. Maar juist daarom is het belangrijk om kwaliteitsvol werk te leveren. Onze zaakvoerder staat elke dag in de zaak en komt als zelfwerkend patroon ook ter plaatse. Hierdoor bent u altijd zeker van de beste kwaliteit. Wij letten op elk detail zodat u fier kunt zijn over uw schrijnwerk. Mc schrijn-dakwerken voert zowel werken uit voor particulieren als voor bedrijven en dit in de ruime omgeving van Riemst, Tongeren, Bilzen.

Mc schrijn-dakwerken

  • Zelfwerkend patroon

  • Meer dan tien jaar ervaring in schrijnwerken

  • Kwalitatieve en duurzame materialen

Bent u op zoek naar een goede schrijnwerker voor binnen of buiten? Neem dan nu contact op met Mc schrijn-dakwerken in Riemst.